Mercedes пуска специално издание на GLA в Европа

Общи 29 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10420 посещения | без коментари

За да отбележи маркетинговия си дебют на новия компактен кросоувър, Mercedes пусна специална серия GLA Edition 1, която ще се предлага на европейския пазар от март заедно със стандартните GLA модели. Mercedes GLA Edition 1 ще е достъпен за поръчки от края на ноември, за период от точно една година.
Екстериорът ще предлага протектори, хромирани релси на покрива, 19-цолови алуминиеви AMG джанти, решени в черен гланц, черна радиаторна решетка с хромирани акценти и черни странични огледала. Интериорът ще предлага кафяв кожен салон, трикомпонентен мултифункционален спортен волан, спортни педали и алуминиеви акценти.
Mercedes GLA Edition 1 ще предлага за задвижване два бензинови двигателя (GLA 200 със 154 к.с. и GLA 250 с 208 к.с.) и два дизелови ( GLA 200 CDI със 134 к.с. и GLA 220 CDI със 168 к.с.).

 
Ключови думи:   Mercedes-Benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте