Infiniti представи дълга база на Q50 и изцяло нов QX50 в Шанхай

Общи 24 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8465 посещения | без коментари

Продължава експанзията и производственият ръст на премиум продуктовото портфолио на Infiniti. Йохан де Нисшен, президент на Infiniti Motor Company Ltd, представи на Международния автосалон в Шанхай вариант с дълга база на премиум спортния седан Q50 и изцяло новия кросоувър QX50 специално за китайския пазар.


Двата автомобила ще се произвеждат в завода в Сянян в провинция Хубей, Китай. Съоръжението се управлява от Dongfeng Motor Co., Ltd. - партньора на Infiniti в Китай. Началото на производството е планирано за 2014. Китай е вторият по големина пазар на Infiniti и е жизненоважен в похода на компанията за разширяване на присъствието й в премиум автомобилния сектор.


Новината подчертава още веднъж стратегията на Infiniti за разширяване на продуктовото портфолио, за предлагане на насочени към местните пазари автомобили и местното производство. Тя идва непосредствено след представянето на модел Q50 с четирицилиндров дизелов двигател за Европа през миналия месец и след съобщението за начало на производството за европейските пазари през 2015.
На автосалона в Шанхай Infiniti направи и азиатската премиера на новия Q50 Hybrid. Този премиум спортен седан отразява ангажимента на Infiniti към ефективната динамика. Технологично авангардният V6 3,5-литров бензин-електрически хибрид ускорява от 0 до 100 км/ч за около 5 секунди.
В допълнение към хибридният Q50, Infiniti ще предлага още един вариант с 3.7-литров бензинов двигател, който беше представен за първи път на автосалона в Детройт през януари, и който ще излезе на китайския пазар през пролетта на 2014.


Също за първи път в Китай е представен и Infiniti’s LE Concept – първият изцяло електрически концептуален автомобил на компанията с характеристики като технология за безжично зареждане.


 
Ключови думи:   company ltd, Infiniti, motor co, motor company
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте