Citroen C-Elysee и C4 L за Източна Европа и Азия

Общи 21 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2870 посещения | без коментари

Citroen представи два специални модела в лицето на C-Elysеe и C4 L, седани, предназначени за средиземноморските пазари в Източна Европа и Азия.
С тези модели френският производител иска да увеличи продажбите си в едни от най-важните сегменти – компактния. Тези два модела обаче няма да се предлагат в родината си, където малките седани не са особено популярни.
C-Elysеe и C4 L са „ситроенските“ версии на бъдещия Peugeot 301, който също няма да се появи във френските шоурумове на марката. Автомобилите ще споделят обща платформа, ще са със сходен стил по отношение на оптиката и на джантите.
C-Elysеe е с база от 2,65 м и обем на багажника в размер на 506 л. Под капака ще се крие 1.4 VTi с макс. 95 к.с. Ще го произвеждат във Виго, Испания, където и ще бъде продаван. Освен това ще го предлагат и в Турция, Централна Европа и Великобритания.
C4 L е разработка на тема C4. Това ще е първият производствен Citroen, разработен от дизайнерския център на марката в Шанхай. Той ще излиза от китайския завод на марката във Вухан. Тя ще е с дизайн като на автомобил от по-висок клас, за да я различават от C-Elysеe. Тя ще е с камера, GPS с тъч-скрийн, камера за обратно виждане, йонизатор за въздуха.
Под капака клиентите ще намерят 1,6 THP и 150 и 170 „коня“, както и 1,8 VTi със 136 к.с. И двата мотора се куплират с автоматична или секвенциална 6-степенна предавателна кутия.
Официалната им премиера е насрочена за края на годината.

 
Ключови думи:   citroen, elys, gps, peugeot, peugeot 301
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте