Chevrolet с три версии на Corvette в SEMA

Общи 05 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8350 посещения | без коментари

Chevrolet обяви, че ще представи три различни версии на Corvette на SEMA Motor Show. Първият е концепция Gran Turismo, която е създадена по случай 15-годишния рожден ден на Gran Turismo и ще предлага карбонов боди кит, включващ преден сплитер, вентилиран капак и аеродинамични странични прагове. Моделът също така предлага ревизиранна радиаторна решетка, модифицирана изпускателна система и графики, вдъхновени от Gran Turismo.
Следващият представител е концепцията Atlantic Convertible, която отвън наподобява самолет. Резултатът е нов преден сплитер, по-широки прагове и спортен дифузьор. Всичко това се вози на 19- или 20- цолови алуминиеви джанти.
Последният представител от семейство Corvette е концепцията Pacific Coupe, която е базирана на Z51 и включва сатенено черен преден сплитер, карбонен капак и разширения на праговете. Този автомобил също се вози на 19- или 20-цолови алуминиеви джанти, а върху екстериора са изобразени различни графики.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте