Clio R.S. 200 EDC в Asphalt 8: Airborne

Общи 05 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8320 посещения | без коментари

Феновете на видео игрите имат още една причина да очакват с нетърпение 2014. Първият ъпдейт на Asphalt 8: Airborne прави играта единствената, в която участва Clio R.S. 200 EDC, последният спортен модел, лансиран през 2013 от Renault Sport.
Играта е достъпна в App Store и през Google Play. Лансирането й ще съвпадне с организацията на състезание, инициирано от Renault Sport, в което наградата ще е истинско Clio R.S. 200 EDC.
Следвайки успеха на Alpine A110-50 в играта Asphalt 7: Heat, Renault Sport и Gameloft – водещ световен издател на дигитални и социални игри, – работиха в тясно сътрудничество, за да добавят Clio R.S. 200 EDC към 47-те спортни автомобила, налични в последната игра от сериите.Clio R.S. 200 EDC е последният модел, разработен от Renault Sport Technologies. В допълнение към своите изключителни динамични характеристики и гъвкавост той включва редица високотехнологични функции за забавление, като планки за смяна на предавките от волана, R.S. Monitor 2.0 – система за събиране на данни – и R.S. Drive бутон, адаптиращ автомобила към начина, по който искате да шофирате (Normal – Sport – Race).
Renault Sport споделя с Gameloft дух на общност, която събира спортните автомобили и феновете на видео игрите.Видео Видео

 
Ключови думи:   renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте