Bugatti загатна за уникалния Grand Sport Venet

Общи 06 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3080 посещения | без коментари

Bugatti пусна промоционално видео на единственото по рода си Grand Sport Venet, което ще бъде показано за първи път днес на изложението Art Basel Miami Beach.
Проектиран от френския художник Бернар Вене, поръчковият автомобил ще предлага екстериор в два цвята – тъмнокафява задна част и портокалови математически формули за предната.
Уникалният стил се пренася и в интериора, който също е решен в двуцветна кожена тапицерия със специални панели на вратите, контрастиращи в оранжеви математически формули. Между седалките се намира табелка с бродиран подпис на художника.
Подобно на стандартния Grand Sport, Venet се захранва от W16 агрегат с четири турбини, който генерира 1001 к.с. и 1250 Нм. С него няма да е проблем да ускорите от място до 100 км/ч за 2,5 сек и да ударите максималните 407 км/ч.Видео

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте