Новото Renault Clio дебютира у нас

Общи 06 декември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3565 посещения | без коментари

На 5 декември в търговското представителство Еспас Ауто в София се състоя официално представяне на новото Renault Clio пред клиенти и български медии. Моделът демонстрира изцяло новата дизайнерска идентичност на Renault, която акцентира на семпли, топли и чувствени линии, атрактивна комбинация от емоция и високо качество.
2012-а е годината на Clio IV, очакван с голямо нетърпение, той се очeртава да е също толкова популярен, колкото и предшествениците му.
Моделът осигурява високо ниво на комфорт, качество и богато оборудване, сред които можем да отбележим мултимедийната система Media Nav, както и достъпни възможности за персонализация.
Новото Clio показва отлично поведение на пътя, а моделът се задвижва от гама двигатели, които служат за пример по отношение на разхода на гориво, сред тях дизеловият двигател, който се отличава с невероятния среден разход от едва 3,6 литра на 100 километра. И всичко това на една цена от 21 990 лева с ДДС и богато оборудване още от базовото ниво.
Още със старта си на изложението в Париж тази година новият модел бе отличен с наградата GRAND PRIX НА RTL/AUTO PLUS за най-добър сериен автомобил, представен на изложението. Малко по-късно Clio грабна и отличието Златен волан на Auto Bild за Европа. Наскоро бе оценен с максималните 5 звезди от EuroNCap. В петък, 7 декември, ще стане ясен и „Автомобилът на годината” за България, където Clio e един от финалистите.

 
Ключови думи:   grand prix, renault, Renault Clio, rtl
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте