Audi Sport Quattro ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек

Общи 11 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8070 посещения | без коментари

Audi разкри концепцията Sport Quattro на IAA 2013 във Франкфурт, с което загатва за поява на нов чистокръвен спортист от Инголщат. Прототипът е създаден да отбележи 30-годишния юбилей на състезателната легенда от 80-те Ur-quattro. Задвижва се от плъг-ин хибридна система, комбинираща V8 с електромотор и батерия с течно охлаждане, която генерира обща мощност от 691 к.с. и 800 Нм. Тя се предава към четирите колела посредством quattro система и 8-степенен типтроник.

Audi Sport Quattro е дъгло 4602 мм, широко е 1964 мм и е високо 1386 мм. Междуосието му е 2784 мм, което го доближава по размери до RS5 Coupe. Теглото е цели 1850 кг, което е сравнително високо за спортен автомобил. Въпреки това от компанията обещават, че спринтът от място до 100 км/ч ще отнеме само 3,7 сек, а максималната скорост ще достигне 305 км/ч.


 
Ключови думи:   Audi, audi quattro, audi sport, sport quattro
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте