12 премиери на Автомобилен салон Пловдив

Общи 19 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7400 посещения | без коментари

12 премиери са подготвили участниците в Автомобилен салон Пловдив, който ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от 26 септември до 1 октомври.
BMW ще покаже за първи път в България Серия 1 с пет врати в спортен и градски вариант и Серия 6 Купе 650i. Nisan пуска четвъртото поколение на Micra, а Mini - новото Coupe Cooper S. Сред новостите за нашия пазар са и два модела лекотоварни автомобили на Piaggio Commercials - Аpe 50 и Ape TM. Fiat 500 е оборудван с новия двуцилиндров TwinAir мотор, който спечели титлата „Международен двигател на годината 2011”. Премиери ще има и на щандовете на KIA, Mercedes-Benz, BRP.
Изложителите на автосалона ще представят 27 марки на най-известните производители в света. В техните експозиции ще присъстват общо 159 модела леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, скутери, мотоциклети и АТВ. На Есенния панаир в Пловдив ще бъдат показани 7 модела на китайската компания „Great Wall”, които ще се произвеждат в завода на „Литекс моторс“ край Ловеч.
В традиционната томбола един от посетителите, попълнили анкетна карта, ще спечели лека кола, която може да избере измежду 10 марки. Наградите се предоставят от членове на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), която е съорганизатор на изложението заедно с Международен панаир Пловдив. Името на късметлията ще стане известно на 1 октомври в 13.00 часа.

 
Ключови думи:   ape tm, bmw, brp, commercials, fiat, fiat 500, kia, mercedes benz, piaggio
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте