Следващото R8 вдъхновено от Nanuk

Main September 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7010 views | no comments

Дизайнерът Себастиан Кунц създаде рендер на следващото Audi R8. Моделът е вдъхновен от концепцията Nanuk, която дебютира на изложението във Франкфурт тази година и представлява стилно купе, съчетаващо еволюционен и агресивен дизайн.
Според Кунц следващото R8 ще получи издута радиаторна решетка, от която се подават новите матрични LED фарове и огромни въздуховоди. Спортният дизайн продължава с масивни алуминиеви джанти, обгърнати от ъгловати калници, а отзад се очаква двоен дифузьор, взето от Льо Ман.
Вариантите на задвижване не са потвърдени, но според слухове колата ще се задвижва от 4,2-литров V8, генериращ 450 к.с. и от 5,2-литров V10, който произвежда 570 к.с. Освен че ще бъде по-мощен от своя предшественик, новият R8 ще бъде и по-икономичен благодарение на технологии, като старт/стоп, деактивиране на цилиндри и използването на суперлеки компоненти от пластмаса, подсилена с карбонови нишки.

 
Keywords:   Audi, Audi R8, nanuk
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...