Кросоувърът на небесата

Main November 1, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8465 views | no comments

Летящите автомобили все още не са навлезли в реалността, но SkyRunner се надява да промени това чрез откриването на супер лек спортен летателен апарат. Проектиран да помага на всеки ентусиаст при нужда от помощ, SkyRunnеr използва технология и крило от парапланер и така без проблем може да преминава всякакви терени. Според изпълнителния директор на компанията Стюърт Хеймъл моделът няма да се нуждае от летище или дълги прави участъци за приземяване.

Мощността идва от 1-литров 3-цилиндров EcoBoost агрегат на Ford с мощност от 125 к.с. и въртящ момент от 200 Нм. Той позволява на модела да ускори от 0 до 100 км/ч за 4,3 сек и да достигне максимална скорост от 185 км/ч на земя. Във въздуха SkyRunner може да развие до 88 км/ч. За да притежавате и управлявате SkyRunner, трябва да приготвите 86 455 евро, след което да минете 12-часов летателен курс.

Агенция Speed-Press

 
Keywords:   ford
 

Images Gallery


 

Fiat купи VM Motori Fiat купи VM Motori
November 1, 2013
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...