Toyota с CH-R на парижкия подиум

Main October 3, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 14765 views | no comments

Toyota представи концепцията C-HR на автомобилното изложение в Париж, чийто първи медиен ден е днес. Прототипът е нагледна илюстрация на бъдещето на компактните кросоувъри на марката. С него японците загатват за новия си дизайнерски език, наречен Keen Look and Under Priority.
Прототипът е направен на новата платформа, която осигурявала отлична управляемост. А ето и размерите на автомобила - 4350 мм дължина, 1850 мм широчина и височина 1500 мм. Новата Toyota е с 215 мм по-дълга, 85 мм по-широка и с 65 мм по-ниска от Nissan Juke.
Концепцията е хибрид и е разработена съвместно от японския и европейския център на компанията. Двата екипа ще се трудят заедно и над серийната версия на кросоувъра от сегмент С, който ще дебютира не по-рано от 2017 г. и ще се предлага във версии с пет или три врати.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...