Renault спира производството на Twingo RS

Main August 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4485 views | no comments

Renault преустанови производството на Twingo RS, последния RS модел с атмосферен агрегат. Защо компанията няма да изгражда второ поколение Twingo RS? Това е така, защото следващото Twingo ще бъде със задно разположение на двигателя и задвижване на задната ос. Следващият представител ще се разработва заедно с моделната гама на Smart, което ще се отрази положително на пространството за сметка на динамиката. Шефовете на Renault вярват, че евентуално Twingo RS със задно предаване ще е прекалено опасно за клиентите.
Все пак, ако компанията реши да изгражда ново Twingo RS, то със сигурност атмосферният агрегат ще бъде заменен с турбо, за да отговорят на бъдещите норми на ЕС относно вредните емисии. Според информацията това най-вероятно ще е единица с обем от 0,9 литра и мощност от 90 к.с.

 
Keywords:   renault, twingo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...