Opel Astra с „шептящ“ дизел вече и на българския пазар

Main October 13, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16625 views | no comments

Новият 1.6 CDTI вече се предлага и в двете си версии (81 кВт/110 к.с. и 100 кВт/136 к.с.) с бестселъра Astra на Opel и на българския пазар. Напълно новият дизел на марката се отличава с изключителна динамика и минимално ниво на шум, поради което е вече известен като „шептящия“ дизел. Освен това задвижващият агрегат изразходва едва 3,9 литра дизелово гориво на 100 км в тестовите процедури на NEDC (New European Driving Cycle-нов европейски цикъл на шофиране) с по-мощната версия и само 3,7 литра гориво на 100 км и емисии на CO2 97 г/км с версията със 110 к.с., падайки под 100-грамовата граница.
Изключително тихият дизелов двигател на Opel е първият в гамата от задвижващи агрегати на Astra, чиито нива на емисии ще покриват стандарта Euro 6. На практика това е най-чистият дизелов двигател, който фирмата Opel е произвеждала някога. Новият изцяло алуминиев турбо агрегат е достоен наследник на 1,7-литровия мотор, откривайки нова ера в дизеловата гама на Opel.
За клиентите на българския пазар Opel предлага до края на 2014 година Astra с новия супер ефективен дизелов двигател на специална цена. Версиите хечбек и седан на Astra 1.6 CDTI със 110 к.с. със Start/Stop система, шестстепенна механична трансмисия, ниво на оборудване Enjoy и множество екстри само сега се предлагат на цена 29 900 лева (препоръчителна цена за България с включен ДДС). Комби версията Sports Tourer също се предлага при преференциални условия.
Освен специалната цена в чест на пазарната премиера на новия дизелов двигател, на българския пазар от началото на тази година Opel предлага за автомобилите си и 5 години гаранция или 150 000 км пробег, което настъпи първо. Тази гаранция представлява допълнителна към стандартната 2-годишна с неограничен пробег от производителя, удължeна гаранция с ниво „Премиум“ за още 3 години или до 150 000 км, което настъпи първо.
Opel Astra вече се предлага и с възможност за данъчен кредит за юридически лица.

 
Keywords:   opel
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...