Nazca M12 се продава за 1,1 млн. долара в интернет

Main May 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3050 views | no comments

Една от най-запомнящите се концепции на десетилетиетo - суперавтомобилът Nazca М12, дело на Italdesign и BMW, се продава в итернет. Моделът дебютира през далечната 1992 г, година по-късно е последван от по-мощна версия, наречена Nazca C2 и от открит вариант Spider C2. Днес, онлайн дилър, локализиран в Чехия пусна обява за продажба на M12 за 1 100 000 долара. Колата се задвижва от 5,7-литров V12 агрегат от Alpina с максимална мощност от 380 к.с.
Любопитно е, че според Italdesign оригиналният M12 се задвижва от 5-литров V12 двигател с мощност 300 к.с. Явно обяснението тук е, че Italdesign са произвели повече от един вариант на прототипа или са използвали няколко различни двигателя, за да убедят BMW да пусне в производство суперавтомобила Nazca.
Все пак ви препоръчваме, преди да си купите този прототип, да се свържете с Italdesign за повече информация, преди да заплатите такава огромна сума.

 
Keywords:   bmw, italdesign, m12, nazca c2
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...