MG TD вдъхнови часовници

Main July 24, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11495 views | no comments

Ернст Грааф е германски фен на британската автомобилна марка MG. Именно по негова идея се появи уникално трио от качествени часовници, чиито дизайн и форма са вдъхновени от радиаторната решетка MG TD от 50-те години. Изработени са от MeisterSinger и феновете на британската автомобилна марка могат да си поръчат такива на www.motoringclassics.co.uk срещу нескромната цена от 1775 евро с ДДС. Любовта на Грааф към MG започва с един стар бял MGB от 1964 г., който той купил като студент за 1000 марки. Именно този модел по-късно е възпят с колекция нескъпи кварцови часовници, наподобяващи решетката на MG TD. По-късно Грааф решава да създаде собствена първокласна колекция от инструменти за време, като клубът на любителите на MG и британският автомобилен музей до такава степен одобряват проекта, че дават благословията си за използването на лицензираната автомобилна емблема за създаването на тези часовници.
Механизмът е швейцарски, корпусът – от стомана и е водоустойчив до налягане от 5 бара. Циферблатът е защитен от допълнително укрепено минерално стъкло. Каишката е изработена от фина конска кожа. Възможни са три версии на цветовете, а серията е лимитирана до само 100 часовника годишно производство.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...