Lincoln вади конкурент на BMW X1

Main November 14, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7380 views | no comments

Всички у нас свързват Lincoln със сватбарските лимузини. Преди три години американският производител обаче обеща компактен кросоувър. Така в началото на тази година в Детройт бе представена концепцията MKC. Историята продължава със серийния модел, напълно готов за салона в Лос Анджелис (19 ноември).
MKC 2015 ще се бори с Range Rover Evoque, Mercedes-Benz GLA-Class, Buick Encore и BMW X1. На пръв поглед моделът не е красавец, но пък ще върви с икономични двигатели. Базовият мотор е 2,0-литров 4-цилиндров EcoBoost от компанията майка Ford. Той развива макс. мощност 240 к.с. По-мощната версия ще разчита на 2,3-литров силов агрегат отново от фамилията EcoBoost, монтиран и в новия Ford Mustang. Очаква се в MKC мощността му да е 275 к.с. Вероятно стандартната предавателна кутия ще е 6-степенен автоматик.
В кокпита ни очаква елегантна комбинация от кожа и дърво. Собственикът ще може да контролира автомобила от смартфона си благодарение на мобилното приложение MyLincoln. Като пишем „контролира“, имаме предвид по-простички функции – стартиране, заключване, отключване, регулиране на температурата и локализиране на автомобила.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...