Infiniti Q80: Дързост и красота

Main October 2, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20775 views | no comments

Infiniti Q80 Inspiration се очертава като най-красивия автомобил на изложението в Париж. Четиривратият фастбек с дръзки пропорции е с наистина предизвикателна визия. Дълго пет метра и широко два, Q80 Inspiration е високо само 1350 мм в най-високата си точка.
Вратите му се отварят широко като порта, разкриват артистично съобразения интериор, глезещ сетивата. Четирите индивидуални кожени седалки осигуряват еднакво отношение към шофьора и пасажерите, докато дълбокият панорамен покрив създава усещането за една светла, ефирна и просторна среда отвътре.
Като ярък пример за иновативните технологии Q80 Inspiration представя автономната управляваща система, която подобрява усещането от шофирането. Също така осигурява поглед към високодинамичното и ефикасно хибридно-електрическо задвижване, което се очаква да има 550 к.с. и разход от 5,5 л/100 км.
Освен красивата и дръзка концепция на шоуто в Париж своята европейска премиера отбеляза новото Q70 с 2,2-литров 4-цилиндров турбодизелов двигател с макс. мощност 170 к.с. и 400 Нм и същевременно осигуряващ ниски емисии на въглероден диоксид.
С цели 60% възнамерява да разшири портфолиото си Infiniti през следващите пет години.
Повече информация за Q80 ще откриете в следващия брой на AUTO BILD България. За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...