Greatwall Hover H6 с 5 звезди в C-NCAP

Main April 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8450 views | no comments

Китайският еквивалент на европейските и американските организации за безопасност и сигурност на автомобилите C-NCAP обяви резултатите на първата партида от краш тестове за 2012 г. Общо 10 автомобила бяха тествани и почти всички получиха максималните пет звезди.
Сред участниците бе и Greatwall Hover H6, който ще се произвежда в Ловеч. Автомобилът без проблем получи максималните 5 звезди. За пръв път бе тестван и тайванският SUV Luxgen 7. Три китайски автомобила получиха също 5 звезди, а над всички остана Toyota Camry с 6 звезди.
Това ще е последната партида от автомобили, тествани и оценявани по настоящите стандарти. От това лято влизат в действие нови, по-строги стандарти, като увеличение на скоростта при челен сблъсък до 64 км/ч, добавяне на камшичен удар и други, които се приближават до изискванията в Euro-NCAP.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...