Шишери иска нов рекорд за скок на дължина с кола

Общи 13 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7110 посещения | без коментари

Професионалният рали пилот и фрирайд скиор Герлен Шишери ще се опита да постави нов рекорд на Гинес за скок на дължина от рампа с MINI Countryman. Сегашното постижение се държи от Танер Фауст - 101,19 м, който го записа през 2011 г. Шоуто ще се състои на 16 март. Проектът се осъществява с подкрепата на Monster Energy и американския отдел на Toyo Tires. Плановете на Шишери са да скочи 110 метра.
"Гумите ни спечелиха шампионати в пустинята и на пистата. Развълнувани сме, че ще ги използваме и на сняг, за да подкрепим Герлен в опита му да подобри рекорда на Гинес за най-дълъг скок от рампа. Той е доказан шампион и животът му наистина е на принципа всичко или нищо”, коментира Анди Колмън, старши директор на маркетинга в Toyo Tires.
Французинът участваше в рали "Дакар", а миналата година стана първият човек в света, който направи успешен бекфлип с кола.

 
Ключови думи:   Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте