Шест български компании участват в Automechanika

Общи 16 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16370 посещения | без коментари

Днес във Франкфурт на Майн бе открит най-важният форум на автомобилната промишленост през тази година. От 16 до 20 септември панаирното градче на финансовия център представя цялата палитра от компоненти за автомобилната промишленост и следпродажбения сервиз. На обща площ от 305 000 квадратни метра рекорден брой изложители (4631) от 71 държави представят традиционни и иновативни продукти. Акцент през тази година са екологичните производства и стремителното навлизане на мобилните технологии в автомобила и неговата поддръжка.
Изключително радостно е, че освен огромния брой професионални посетители от България на Automechanika във Франкфурт участват и български изложители. Повечето от тях са производители с вече солидни експортни позиции, които тук, в Германия, поддържат деловите си контакти с вече утвърдени контрагенти и съвсем естествено създават нови връзки с потенциални партньори.
От Монбат за пръв път представят в Германия ново поколение акумулатори без киселина с изключителна издръжливост. Приста Ойл показва богата палитра смазочни материали и новия си антифриз, отговарящ на най-съвременните екологични изисквания. Родните компании Балев и Виктори 2000 представят автокозметика, която е произведена в България. Фирма Лудал показва уникални фрикционни материали, разработени в сътрудничество с германски компании във Врачанско. Благодарение на отличното съотношение цена-качество фирмата работи на трисменен непрекъснат режим. Продуктите на Лудал вече са показвани успешно и на регионалните издания на Automechanika в Дубай и Москва. Шестата българска фирма, която се представя с индивидуален щанд на Automechanika във Франкфурт, е търговската компания Джениун Аутопартс от София.
AUTO BILD България е сред малкото български медии, акредитирани на Automechanika. Очаквайте в следващите дни повече подробности за тенденциите, които се очертават на международното изложение, и шансовете, които те откриват за българските компании.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте