Холандският кръг на MotoGP минава под знака на Iveco

Общи 26 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5225 посещения | без коментари

С нарастване на популярността на MotoGP (само в Италия зрителите на последното състезание в Португалия са над пет милиона или с 30% повече от предвиденото) Iveco реши да засили присъствието си на световното първенство и свърза с името си и холандското състезание на пистата „Асен" в допълнение към това в Австралия. Италианският производител на товарни автомобили ще бъде основен спонсор на състезанието на 25 юни в историческия и престижен холандски кръг.
В Асен, както и в други кръгове на MotoGP, името на Iveco ще бъде на видно място през цялото време. Логото на ECODaily ще бъде разположено в два от завоите на пистата на стартовата права и на стартовата решетка. Логото на Iveco ще бъде и на подиума за интервютата след състезанието. Освен това в областта извън пистата ще бъдат показани превозни средства от продуктовата гамата на Iveco.
Това ново спонсорство е факт и доказателство за ангажимента на Iveco към този спорт и за интензивното сътрудничество на компанията с Dorna Sports в ролята на доставчик на камиони и търговски превозни средства за MotoGP, както и официален спонсор на Yamaha Factory Racing Team на шампиона Хорхе Лоренцо.

 
Ключови думи:   dorna sports, iveco, motogp, yamaha factory
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте