AUTO BILD разследва откраднат автомобил

Общи 17 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16015 посещения | без коментари

Лимузините от висок клас са главните герои в рубриката Insider, заменила доскорошната „Актуално“. Там дефилират новите лица на Audi, Mercedes и BMW.
Тестовете стартират с шеметно дрифт-състезание между „плеймобилите“ Alfa 4C, Lotus Еlise и Toyota GT86.
Далеч по-практично е сравнението между вановете VW Golf Sportsvan, Mercedes B-класа, Ford Focus C-Max и Opel Meriva или пък първото впечатление от работягата Iveco Daily Chassis CAB.
Темата за автомобилните кражби силно засяга страните от бившия соцлагер. Какво се случва с модела Caddy, принадлежал някога на AUTO BILD, след като изчезва, ще узнаете от подробния ни репортаж по темата. Германските ни колеги са направили обстойно и истинско разследване, проследявайки пътя на открадния автомобил, открит нейде в Полша, и сглобявайки една по една разкачените и разпродадени от него части.
Както винаги, броят ни излиза в сряда и напомняме, че подобно на германския, вече е с нов дизайн. Приятно четене!
И още:
Insider Лимузини от висок класСравнение Alfa 4C дрифтира срещу Lotus Еlise и ToyotaСравнение VW Golf Sportsvan, Mercedes B-класа, Ford Focus C-Max и Opel MerivaРепортаж Историята на нашето откраднато CaddyАвтомобили втора ръка Seat Altea от 8000 лв.Въодушевление Какво става, Италия? Обиколка на Модена

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте