Удължиха хибридния Range Rover

Общи 25 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10130 посещения | без коментари

На салона в Пекин Land Rover показа нова версия на популярния Range Rover. Тя е с удължена база и хибридно задвижване. Моделът нямало да се предлага в САЩ.
Системата, чиято маса е по-малко от 120 кг, съчетава 3,0-литров V-образен дизелов двигател, 35-киловатов електромотор и 8-степенна автоматична трансмисия ZF, както е и при вариантите Range Rover Hybrid и Range Rover Sport Hybrid. Мощността на системата е 340 к.с., максималният въртящ момент е 700 Нм, вредните емисии от СО2 – 169 г/км, а разходът – 6,4 л/100 км.
Двигателят работи като генератор, събирайки кинетичната енергия чрез регенериране на спирачното усилие, и зарежда батериите, докато автомобилът намалява. В електрически режим хибридът е способен да се движи до 48 км/ч за около 1,6 км, преди дизеловият двигател да се включи отново.
Стандартно моделът си е все така с четири задвижващи колела. Задната седалка вече предлага със 186 мм повече място за краката. Поръчките започват от май.

 
Ключови думи:   land rover
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте