Тунинг от Carlsson за С-класата

Общи 23 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 17125 посещения | без коментари

Който няма финанси и търпение да дочака излизането на следващия C 63 AMG с най-малко 450 к.с., изстискани от 4-литров турбомотор, но иска да се радва на Benz с атрактивен външен вид, може да си поръча преработения от Carlsson Меrcedes W 205. Тунинг компанията се хвали, че е избработила изключително качествени компоненти. Както и при AMG-тата, предната броня е получила огромни отвори в контрастен цвят и централна „устна“ RS, която по желание на клиента може да бъде изработена от карбон. Останалите компоненти са направени от полиуретан (PUR).
Част от оптичните подобрения са и „раздутите“ прагове, както и модифицираната задна броня, която „отваря“ място за тръбите на оптимизираната ауспухова система. Перфектен завършек осигурява финият спойлер на задния капак. По отношение на окачването клиентите могат да избират между нови пружини и пълен комплект компоненти според индивидуалните изисквания на купувача. Предлаганите алуминиеви джанти са с размер от 18 до 20 цола. В интериора Carlsson предлага безброй възможности – от нови стелки до „облечено“ в кожа арматурно табло. В момента се подготвя и силов тунинг. Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   Тунинг
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте