Третата генерация на Daily идва от юни

Общи 10 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 15425 посещения | без коментари

Третото поколение Iveco Daily, което скоро ще навлезе на пазара в цяла Европа, ще бъдепредставено пред международната преса през юни. Автомобилът е произведен в заводите на Iveco в Сузара, Италия, и Валядолид, Испания – две подразделения, в които компанията наскоро направи значителни инвестиции за обновяване на производствените си линии.
При новия Daily е запазена класическата конструкция на шасито от предходните модели, но Daily 2014 предоставя и множество нови характеристики на клиентите на Iveco.
Компанията съсредоточи плановете си върху двете версии – шаси-кабина и ван. Фокус бепоставен върху вана за подобряване на общите му характеристики по отношение наексплоатацията и товароносимостта му – благодарение на оптимизираните обеми и лесната работа с по-достъпно товарно пространство.
Вместимостта на вана бе увеличена чрез преоценка на съотношението между междуосието, общата дължина и дължината на товарното пространство. Въз основа на тази преоценка бяха създадени новите модели с обем 18 и 20 куб. м (най-добрите в класа си по вместимост) имоделът 11 куб. м (най-добрият в класа си по товарна ефективност – коефициент, който показва съотношението между дължината на товарното пространство и общата дължина наавтомобила).
Благодарение на новата конструкция с удължени междуосия и скъсен заден надвес новиятван Daily гарантира отлично управление, без компромис с доказаната му маневреност в теснипространства. Всички модели до 3,5 тона са оборудвани с нови предни окачвания, коитопозволяват отлично управление на автомобила и осигуряват по-голям комфорт и увеличенмаксимален товарен капацитет. Проектирана е нова конструкция на задното окачване замоделите с един задвижващ мост, която намалява височината на товарната платформа соколо 55 милиметра, опростявайки товаро-разтоварните операции.
Третото поколение Daily е специално проектирано за бизнеса, като осигурява над 5% по-ниско потребление на гориво спрямо предходния модел и значително по-ниска обща ценана притежание на автомобила, както и най-добри в класа експлоатационни качества и богатизбор от двигатели, трансмисии и предавателни числа на мостовете.
Комфортът в автомобила също е изключително подобрен с по-удобна и тиха кабина,предоставяща условия за шофиране, присъщи на автомобилите от висок клас. Подобрена е звукоизолацията, по-ефективна е климатичната система, комфортът е отличен.
Новата гама се допълва и от модели микробуси Daily, които ще отговорят на нуждите наклиентите, работещи в сектора на колективните пътнически превози – както градски, така иизвънградски.
Новият Daily ще започне да се предлага от търговците на Iveco в Европа през юни.

 
Ключови думи:   iveco
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте