Стефан Петерханзел пое за пръв път волана на много специален 2008 DKR

Общи 18 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12635 посещения | без коментари

Стефан Петерханзел потвърди участието си в рали „Дакар“ 2015 с Team Peugeot-Total в неделя, 15 юни, по доста необичаен начин. Докато чака възможността да атакува най-взискателното в света маратонско състезание на борда на 2008 DKR, рекордьорът по победи в „Дакар“ влезе в кокпита на доста различен тип Peugeot състезателен автомобил, за да профучи по склоновете на парк Сен Клу край Париж редом с новия си съотборник Сирил Деспре.
Ако този дебют бе много ясно замислен като шега, то привличането на Стефан Петерханзел към пилотския състав, който вече включва Карлос Сайнц и Сирил Деспре, не оставя никакви съмнения за това колко сериозно Peugeot, Red Bull и Total гледат на своето ново Дакар предизвикателство. Всъщност френският пилот е истинска жива легенда в света на крос-кънтри състезанията. След като се разписа шест пъти в категорията на мотоциклетите и пет при автомобилите, той е безспорният рекордьор в пословично изтощителното състезание. Неговият талант – демонстриран безброй пъти – и неговият опит са жизнено важни активи за Team Peugeot-Total, който сега завърши своя ‘Dream Team’.
На Петерханзел ще партнира, както винаги, лоялният му навигатор Жан-Пол Котре.

 
Ключови думи:   peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте