Списание AUTO BILD България празнува 10 години с грандиозно шоу

Общи 16 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4430 посещения | без коментари

Списание AUTO BILD навършва 10 години от стъпването си в България! За да зарадва многобройните фенове и всички любители на автомобилите, водещото издателство S Media Team, чието порфолио включва още престижни заглавия като BBC Topgear, F1 Racing, HЕLLO!, BBC Good Food, BBC Знание и др., организира мащабно AUTO BILD SHOW 2012.

СЪБИТИЕТО

Изложението ще се проведе между 1 и 4 юни, в Интер Експо Център София.
AUTO BILD SHOW 2012 ще представи най-атрактивните премиерни за 2012 г. автомобили, концептуални модели и прототипи. Експозицията на Top Gear България ще даде възможност на многобройната публика да се запознае отблизо с водещите български пилоти от различните шампионати. Предстоят и много приятни изненади и възможности за посетителите на AUTO BILD SHOW 2012. Те ще имат невероятната възможност да наблюдават демонстрации, да участват в различни състезания и конкурси, да се забавляват, като участват в многобройни игри или тестват сетивата и уменията си на авто-симулатори.

НАГРАДИ

AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде мащабно, масово събитие, в което ще си дадат среща всички фенове на автомобилите, а един от тях ще има възможността да спечели и голямата награда – автомобил GREAT WALL. Тя ще бъде изтеглена в последния ден на AUTO BILD SHOW 2012 измежду всички участници, попълнили и пуснали в предназначените за това места анкетни карти. Посетителите ще имат възможност също така да спечелят 7-дневна почивка за двама на о. Закинтос, Гърция, четири едноседмични почивки за двама на Българското Черноморие, 5 прекрасни мъжки парфюма и още множество изненади.

АКЦЕНТИ

Основен акцент в AUTO BILD SHOW 2012 ще бъде парадът на премиерните автомобили, който ще се проведе на 31 май 2012 г. от 20:00 часа, пред Интер Експо Център. Вълнуваща, бляскава, и екстремна, церемонията ще бъде изключителна атракция и незабравимо преживяване за всеки зрител, който реши да й се наслади.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Изложението ще бъде отворено за посетители всеки ден между 1-ви и 4-ти юни 2012 г., от 9:00 до 19:30 часа. Новооткритата линия на метрото (спирка „Цариградско шосе“) улеснява изключително достъпа до Интер Експо Център и е допълнително предимство за всеки желаещ да посети AUTO BILD SHOW 2012.

ЗА СПИСАНИЕТО

AUTO BILD е най-голямото автомобилно издание в Европа вече 25 години. Част от портфолиото на Axel Springer AG, списанието продава над 7 милиона бройки всеки месец в 36 страни. В България списанието излиза от 2002 г., като за последните 10 години се утвърди, подобно на останалите издания, като любимо и предпочитано автомобилно списание и у нас. AUTO BILD България излиза всяка седмица, в четвъртък. Списанието информира за, показва и тества новите автомобили. Основна ценност на списанието е доверието на аудиторията. То е съхранено през годините благодарение на многобройните тестове и обективността при формирането на крайната оценка за ефективност на всеки един модел. AUTO BILD България е най-надеждният съветник при покупката на нов автомобил или при поддръжката на стария.

 
Ключови думи:   auto bild, auto show, bbc, good food, s media, top gear, topgear
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте