Специален Defender за ловци

Общи 24 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3195 посещения | без коментари

Land Rover Defender е превозно средство - избор на ловци и любители на природата в продължение на много десетилетия. Не е изненада, че Land Rover Германия се съюзи с компанията за производство на ловни пушки Blaser, за да предложат специално издание Defender Blaser Edition.
Моделът ще се произвежда в лимитирана серия от 60 едиици, като ще се базира на версията с двойна кабина Defender 110 SE. Боядисан в специален зелен Keswick цвят, той се характеризира с багажник на покрива, предназначен за експедиции, ремарке, електрическа лебедка, протектор на радиаторната решетка и изнесена нависоко всмукателна система. Отвътре тапицерията е от черна кожа и специално място за оръжието ви, което предлага достатъчно пространство за пет пушки, включително има и чекемджета за боеприпаси и други аксесоари.
Мощността идва от 2,2-литров дизелов агрегат с филтър за твърди частици, генериращ мощност от 122 к.с. и въртящ момент от 360 Нм.
Defender Blaser Edition ще направи световна премиера на най-голямото европейско изложение за лов и риболов в Дортмунд, известно като Hunter & Dog, което стартира на 31 януари.
Цената на Defender Blaser Edition ще бъде 49 500 евро.

 
Ключови думи:   blaser, defender 110, land rover, land rover defender
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте