Следим движението на таксито с приложение

Общи 21 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 23050 посещения | без коментари

Мобилното приложение TaxiMe вече има нова версия. Освен от подобрения, модерен и удобен интерфейс на приложението, който е наличен за Android и iOS, клиентите ще могат да се възползват и от по-бърз и лесен избор на адрес от „места наблизо“ и „любими“. То вече е достъпно и на английски, а подобренията за iOS включват и Google карта, която е много по-детайлна и точна от използваната досега Apple карта. Клиентите на TaxiMe ще се радват и на една нова функционалност на приложението – възможност да следят местоположението на таксито по маршрута. Това е удобство, от което всички родители биха могли да се възползват, когато поръчват кола за своите деца.
TaxiMe е достъпен от 2013 година и оттогава досега е с над 40 хил. клиентски инсталации. С него всеки клиент може да си поръчва такси с подбрани шофьори на стандартни тарифи. Поръчката на такси вече е лесна и бърза, без досадни разговори с диспечерите. Само с две докосвания на тъчскрийна всеки може да пътува с подбран автомобил, който само след няколко минути е на място, и да се вози при подбран шофьор, чието представяне се поставя на постоянна оценка. Приложението дава на клиентите и информация за приблизителната стойност на поръчката.


Как работи TaxiMe?
1. Отбелязваш местоположението си на картата;2. Въвеждаш закъде пътуваш;3. Интелигентен софтуер намира най-добрия шофьор наблизо;4. Проследяваш колата в реално време;5. Разполагаш с пълна информация за шофьора и колата;6. Виждаш предложен маршрут;7. Знаеш предварително приблизителната стойност на курса;8. Накрая даваш оценка на пътуването, с което влияеш на подбора на шофьори.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте