Седмица на скоростта в новия брой на TopGear

Общи 16 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 12150 посещения | без коментари

Новият брой на TopGear излезе на пазара в деня на премиерата на Range Rover с първи материал за четвъртото поколение на еталона на луксозните всъдеходи. Темата „Великобритания" продължава с бъдещата хиперкола на Jaguar - хибридния C-X75 на цена 2,5 млн. лв. Големите числа обаче са в рубриката Gear, където редакторите разказват на цели 44 страници за обширния си едноседмичен тест на 24 суперавтомобила. Сред тях са Lamborghini Aventador, Lotus Exige S, Caterham SP/300.R, Noble M600, Toyota GT86 и McLaren MP4-12C в стандартна и пистова версия.
В рубриката „Планета TopGear" гостува българският пилот и участник в рали „Монте Карло" Илия Чубриков, който разказва за своя „Булгаралпин" и романтиката на спорта от 60-те. Ричард Хамънд разказва за днешна среща с първата суперкола за всекидневието - Honda NSX.
Тестовете в брой 63 започват с фейслифта на BMW Серия 7 и продължават с най-важния модел на Mercedes-Benz за тази година - новата A-класа. Редакторите споделят още впечатленията си от Skoda Rapid, Volvo V40 и Toyota Yaris Hybrid.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте