Себастиан Фетел се е наслаждавал на битката с Алонсо

Общи 09 юли 2014 | Speed-Press.com A- A+ 21000 посещения | без коментари

Пилотът на Red Bull Себастиан Фетел представи новата серия електрически самобръсначки за мокро бръснене Braun WaterFlex директно от "Силвърстоун" на онлайн пресконференция, която се предава в цял свят. Английската писта бе домакин на ГП на Великобритания в неделя, а също така тук ще се проведат двудневните тестове на отборите, поради което всички екипи останаха на трасето след състезанието.

"Беше тежък уикенд за нас. Условията бяха много променливи и изпитвахме трудности в събота, но в неделя нещата се оправиха. Завърших 5-и, естествено бих искал да съм много по-напред. Много от феновете са от нашата фабрика, така че това състезание е като домашно за отбора. Наслаждавах се на битката с Алонсо. Направихме голямо шоу за публиката. Изпреварих го по-късно, отколкото желаех, и в един етап започнахме да се обвиняваме един-друг за напускането на пистата", коментира Фетел. Германецът не е загубил мотивацията си за победи, въпреки че тази година отборът му изостава от Mercedes и Фетел не е завършвал пред съотборника си Даниел Рикардо от началото на сезона: "Доволен съм от толкова много победи и титли във Формула 1, но винаги гледаш към следващите успехи. Очевидно тази година е трудна за нас. Правим всичко възможно да бъдем отново често на подиума".

Четирикратният световен шампион би избрал Williams и 1992-1993 г., ако има възможност да се върне във времето и да се състезава в някой от болидите. Както и може да се очаква, Фетел желае Германия да се класира за финала на световното първенство по футбол и да спечели.

"Чудесно е, че има продукт като WaterFlex, защото може да се използва с вода, с пяна, с каквото искате, дава различно усещане за по-голяма свежест", коментира Фетел новия продукт на Braun, чийто посланик е. Самобръсначката WaterFlex е специално създаденa за употреба с вода, пяна или гел. Тя използва подвижна глава, която се адаптира по контура на лицето, и комбинирана с вода, пяна или гел, намалява съпротивлението, за да може самобръсначката да се плъзга лесно и да доставя невероятно нежно усещане на кожата. С помощта на изцяло миещата се и подвижна на 33

 
Ключови думи:   formula 1
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте