С Ford Kuga по червения килим

Общи 31 март 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9430 посещения | без коментари

За четиринадесета поредна година “Мото-Пфое“ осигури приза за цялостно творчество на ежегодните награди ИКАР на Съюза на артистите в България. Отличието спечели Стефан Мавродиев, като наградата му бе връчена от управителя на „Мото-Пфое“ г-н Димо Николов по време на тържествената церемония в Народния театър „Иван Вазов”, който използва случая да поздрави гилдията с международния празник на театъра. Интересна подробност е, че управителят на Мото-Пфое се появи на сцената с тениска в подкрепа на най-новата благотворителна инициатива на компанията – steniskanabala.
Г-н Николов изрази още своите благодарности към председателя на САБ г-н Христо Мутафчиев, който е един от посланиците на дарителската кампания на „Мото-Пфое“ в помощ на абитуриенти-сираци, организирана и с партньорството на Столичната организация на Българския червен кръст.
До момента носители на наградата ИКАР за цялостен принос са били известни актьори, като Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов и театралното семейство Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев.
За четиринадесети пореден път „Мото-Пфое“ осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията в Народния театър. Тази година родният театрален елит беше докаран до червения килим с едно от най-технологичните нови попълнения в гамата на марката Ford – офроудъра Kuga. Елегантният SUV впечатлява с множество модерни иновации, изкусителен дизайн, стилен интериор, високи нива на безопасност и увеличено пространство спрямо предходния модел.

 
Ключови думи:   ford
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте