Пътната обстановка днес, 1 август, четвъртък

Общи 01 август 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2175 посещения | без коментари

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки са сухи.
Състояние на Автомагистралите:
- АМ"Струма": Във връзка с изграждането на пътен участък Марикостиново - Кулата е забранено преминаването на МПС, като са организирани обходни маршрути;
Забранява се целогодишно движението на ППС с животинска тяга по автомагистралите, пътищата І клас и тези с европейска номерация;
Във връзка с настъпването на активния почивен сезон с цел осигуряване на по-добра безопасност ще се ограничава движението по участъци на републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника за официалните празнични дни и дните петък и неделя за периода 07.06. - 30.09.2013 г. Ограничението в петък ще е от 16 до 22 ч., а в неделя от 14 до 20 ч. Забраната се отнася за всички автомагистрали, всички пътища 1-ви клас и пътищата 2-ри клас в участъците: Дебелец - Гурково, Бургас - Царево, Оряхово - Мизия, Пловдив - Смолян, Симитли - Гоце Делчев, околовръстния път на София и Добрич - границата с Румъния. Ограничението не важи за МПС превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти на температурен режим, живи животни и опасни товари.
Публикуваме тази информация със съдействието на Агенция Пътна Инфраструктура, центъра за информация при направление "Пътна полиция" и СБА. За допълнителни въпроси посетете http://www.uab.org.
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 19 тежки ПТП с 2ма убити и 24 ранени, 1 е с опасност за живота. За района на София 107 са леките и 2 тежки ПТП с 3ма ранени, 1 е с опасност за живота.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте