Промени в новия Genesis

Общи 16 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10550 посещения | без коментари

Hyundai обяви серия от промени за новия Genesis. Дизайнът остава същият. Колата ще бъде оборудвана с нова опционална информационна система, която има 64 GB твърд диск, както и 8-инчов дисплей. Тя разполага с по-интуитивен интерфейс, подобрени навигационни екрани и оптимизирана технология за разпознаване на гласа. Системата е снабдена с „бързи клавиши", които дават възможност на шофьора за контрол, без да се налага да използва информационно-развлекателната система.
Колата е оборудвана още с Blue Link телематична система, подобна на OnStar в GM, позволяваща на потребителите дистанционно заключване и отключване, изпращане на текстови съобщения и проследяване на превозното средство при кражба.
Новият Hyundai Genesis вече няма да използва 4,6-литровия V8 агрегат, въпреки това 3,8-литровият V6 с максимална мощност 333 к.с. и 5-литровият V8 с 429 к.с. остават на разположение.

 
Ключови думи:   gb, genesis, hyundai, onstar
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте