Продава се: гараж за 700 000 евро

Общи 22 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 21855 посещения | без коментари

Показваме ви един от най-скъпите гаражи в света, който се очаква да бъде продаден на аукциона Allsop за не по-малко от 700 000 евро. Не, в цената не влизат някакви си коли. И нека невзрачният му външен вид не ви заблуждава. Срещу тази сума наистина ще получите дървена барака с керемиден покрив и с размери 3,35 х 2,1 метра. Тайната обаче е в местоположението. Намира се между двата най-престижни лондонски района - Кенсингтън и Челси. Актуалните собственици вече имат разрешително да го превърнат в малка къщурка на два етажа.
Но дори и да не го префасонирате и да си го ползвате само по предназначение, пак ще ви е на сметка. Неотдавна стана ясно, че цената на подземен паркинг за две коли в района излиза около 500 000 евро. Надяваме се, че не за месец все пак.
Знаем, че вече от няколко години паркирането в центъра на Лондон е само срещу заплащане.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте