Още по-динамичен плъгинхибриден Outlander за Париж

Общи 26 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 19925 посещения | без коментари

Mitsubishi продължава сагата с екологичните версии на тема Outlander. На предстоящото изложение в Париж японците ще се включат с PHEV Concept-S, направен на базата на плъгин хибрида Outlander PHEV 4WD.
Прототипът всъщност представя специален дизайнерски пакет за плъгинхибридния модел. Дизайнът се придържа както към спортните нотки и динамичното управление, така и към тихото придвижване, осигурено от системите Twin Motor 4WD и Plug-in Hybrid EV.
Каросерията е щедро декорирана с едновременно функционални и стилни елементи, където преобладават хромът и триизмерните ефекти.
Интериорът е в пълен цветови контраст с външния дизайн и залага на класическата комбинация от червено и черно, а централната конзола е вдъхновена от традициите на японските лакирани кутии.
Концепцията е с дължина 4760 мм и широчина 1840 мм при колесна база от 2670 мм. Автомобилът е в петместна конфигурация, а плъгинхибридната система включва два синхронно работещи двигателя, 12-киловатчасов литиево-йонен акумулатор и 2,0-литров 4-цилиндров бензинов двигател DOHC MIVEC. Водещи са и четирите колела.


 
Ключови думи:   mitsubishi
 

Steed 5 тръгна на лов Steed 5 тръгна на лов
26 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте