Очила, Mercedes-Benz дизайн

Общи 16 юли 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2997 посещения | без коментари

Освен с прекрасен автомобилен дизайн, Mercedes-Benz може да се похвали и с впечатляващ набор маркови дрехи, часовници, колела, шапки и др. За почитателите на марката са предвидени и специална серия очила.

По време на Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, която се проведе от 12 до 15 юли, фирмата представи над 40 нови модела слънчеви очила и рамки за диоптрични очила, разработени съвместно с италианската фирма Allison SpA. Стъклата са дело на специалистите от Carl Zeiss.

И тазгодишната колекция на Mercedes- Benz е подчинена на идеята "модерна класика, съчетаваща класически дизайн с най- модерните стилистични решения, висококачествени материали и майстроство на изработката. Ако си харесате модел, то трябва да се обърнете към някой от оторизираните вносители и да си приготвите от 159 до 259 евро за "слъчевите модели и от 169 до 239 евро за диоптричните рамки.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте