Осмият брой на Prime Time e на пазара

Общи 05 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3070 посещения | без коментари

Осмият брой на Prime Time, единственото специализирано издание за бижута и часовници в България, излезе под формата на специално издание на Hello! и със съдействието на известното списание, предоставило ексклузивни кадри и фотосесии. С негова помощ Prime Time наднича зад кулисите на кралските бижута. Специално място e отделeно на луксозните бутици, разположени на парижкия площад „Вандом” – Bulgari, Chopard, Patek Philippe, Cartier, Chanel, Chaumet, Breguet, Buccellati, Jaeger-Lecoultre и Van Cleef & Arpels. Очаквайте и обширно представяне на моделите, показани за първи път на състоялите се в Женева и Базел изложения.
Дамите ще бъдат особено очаровани да се запознаят с различни похвати и стилове във висшата бижутерия, като специални странички са отделени на скъпоценностите под формата на пера или такива като змии изкусителки, тенденцията за съчетанието на черното със златото. Статията La vie en rose пък ще задоволи любопитството ви защо Dior толкова държи на розите. Какви бижута предпочита югославската принцеса Елеонора, новата тиара на доня Летисия, какво бижу за коса избра бъдещата кралица на Швеция, отговорите на всички тези въпроси очаквайте в новия, осми брой.
Интересни са срещите с историята в лицето на Фред Самюел, създал компанията FRED, днес част от LVMH Moet Henessy Louis Vuitton, както и с небезизвестната Коко Шанел.
Водещият автор на изданието, часовникарят Тодор Тодоров (Чочо), ще ви срещне с някои любопитни, но налудничави научни открития, а колегата му Николай Христов отново ще ви ограмотява технически и ще ви напътства в точния свят на часовниците. Пред микрофона на Prime Time застана Жаки Епито, глава на часовникарската марка Rudis Sylva. Той лично ще ви представи новаторския инструмент на времето, наречен „хармоничен осцилатор”, откритие, важно за индустрията почти колкото турбийона.
В рубриката Drive Timers са представени новият хронограф на McLaren и Tag Heuer, както и още един за Pagani и за Breitling.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте