Новите Discovery и Range Rover Sport

Общи 07 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7130 посещения | без коментари

Land Rover разкри информация за обновените модели Discovery 4 и Range Rover Sport за 2012 г. Те ще предлагат повече мощност и по-ниски нива на емисии CO2, както и нова 8-степенна скоростна кутия ZF.
3-литровият турбо дизел и в двата модела ще произвежда с 10 к.с. повече, като максималната мощност нараства от 242 до 252 к.с. В комбинация с 8-степенната скоростна кутия емисиите CO2 са редуцирани с 14 г/км, от 244 на 230 г/км. Комбинираният разход на гориво при двата модела е сведен до 8,8 л/100 км.
Трансмисията ZF, която се използва при моделите на Jaguar и BMW, е с Drive select - ротационен превключвател на предавките и с лостчета на волана. Според Land Rover новата трансмисия ще сменя предавките само за 200 милисекунди.
Discovery 4 и Range Rover Sport са преминали през серия от козметични промени както по екстериора, така и в интериора.
Базовото оборудване включва аудиосистема с осем говорителя и навигация, която вече е съвместима с Bluetooth, DAB, USB и IPod. Като опция се предлага озвучителна система Harmon Kardon с 17 говорителя.
Нови 19-цолови джанти също влизат в стандартното оборудване, докато черни 20-цолови ще се предлагат във версиите HSE, които получават също Timed Climate - климатична сиситема предлагаща предварително загряване на кабината и двигателя.
Промените в Range Rover Sport включват нова автоматична задна врата на багажника, 7-инчов екран за навигационната система с опция Dual View и гланцирани черни детайли за фаровете и предната решетка.
Единствените промени при компресорния 5-литров V8 Range Rover Sport са нови 20-цолови лети джанти и нова предна решетка Light Atlas.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте