Новата Opel Meriva – голям напредък

Общи 21 януари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 6455 посещения | без коментари

Новата Meriva отбеляза своята световна премиера на провежданото в средата на месец януари автомобилно изложение в Брюксел. Моделът е получил по-изчистен и ярък дизайн, както и богата палитра от модерни технологии, които спомагат за допълнително повишаване на нивото на енергийната ефективност и комфорта.
В модела е представена пълна гама от изпълняващи екологичната норма Euro 6 задвижващи агрегати, сред които и новото поколение 1.6 CDTI, който е най-тихият и икономичен двигател в своя клас на пазара. Една от версиите на новия модел ще позволява достигане на среден разход на гориво едва 3,8 л/ 100 км. Наред с това за първи път в еднообемен модел, задвижван от бензинов или дизелов двигател, емисиите на CO2 слизат под границата от 100 грама въглероден двуокис на километър с постижение от 99 г/км. Новите трансмисии дават възможност за по-мека и прецизна смяна на предавките, докато новото поколение инфоразвлекателни системи Opel IntelliLink с подобрено бързодействие и функционални характеристики позволяват перфектна интеграция на личния смартфон в автомобила.
Meriva запазва максималните пет звезди в тестовете за безопасност на Euro NCAP, които имаше нейният предшественик. Допълнително към това, според новото издание на доклада на Германската служба за технически надзор за 2014 година (T

 
Ключови думи:   opel
 

Снимки


 

Новата eко-Octavia Новата eко-Octavia
21 януари 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте