Нова ера в историята на AutoBild България

Общи 17 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6180 посещения | без коментари

Престижното издателство S Media Team е новият притежател на лицензните права за България на списание AutoBild и неговата онлайн версия – www.Auto.Bild.bg. От 1 юни 2011 г. най-продаваното автомобилно заглавие в България и Европа, продукт на Axel Springer, става част от портфолиото на водещото издателство на списания и web сайтове S Media Team.
Редакционният екип на обновения AutoBild е добре познат от най-успешните години на изданието на българския пазар. На поста главен редактор се завръща емблематичното име за списанието Ралф Петров, написал златните страници в историята на изданието до момента. „AutoBild България ще се завърне към европейските стандарти за модерно автомобилно списание с атрактивна онлайн версия! Списанието ще продължи да радва читателите си всяка седмица, с единствената разлика, че от месец юни те ще могат да го очакват в петък, вместо в четвъртък, както бе досега. Причината за това решение е, че новият издател настоява новините от света на автомобилите да достигат до българските читатели паралелно с милионите немски почитатели на изданието. Нещо повече, само след броени дни, в началото на месец юни, българската редакция ще изненада читателите си със специален извънреден брой, посветен на 125-годишния юбилей от създаването на първия автомобил!
Голямата новост е създаването и развитието на интернет-страницата: www.Auto.Bild.bg. Сайтът ще бъде по образец на немския си еквивалент и неговата цел ще бъде да предлага допълнителна, любопитна и изчерпателна информация от света на автомобилите в реално време. В действителност българският портал ще е адаптирана на български версия на един от най-популярните автомобилни сайтове в света, предлагащ както текстове, снимки, сравнителни тестове и технически характеристики, така и видеосъдържание.

 
Ключови думи:   auto bild, axel springer, s media
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте