Нов център за специализирани автомобили у нас

Общи 20 юни 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11795 посещения | без коментари

„София Франс Ауто“ откри център за специализирани автомобили в София, разположен на територията на търговско-сервизния комплекс на Peugeot на бул. „Ботевградско шосе“ 459. В партньорство с българската фирма „Трансформа“ компанията представя автомобили, специално изработени да задоволят специфични потребности на клиентите. Сред изложените в центъра превозни средства ще намерите най-новите модификации на автобуси до 16+1 места и товарни автомобили за превоз на различни видове стоки.
Новооткритият център предлага широка гама специализирани автомобили в няколко основни направления. Сред тях се открояват градските и туристическите автобуси за къси и средни разстояния, както и различни варианти на училищни автобуси. Карго автомобилите са представени от полуостъклени товарни фургони с разширен пътнически сектор, бордови алуминиеви надстройки, надстройки с PVC платнище, алуминиеви контейнери, самосвали и т.н. Актуалната гама професионални автомобили се попълва от различни решения термоизолирани фургони и контейнери за всички температурни режими, включително и контейнери за сладолед.
Сериозно разнообразие има сред профилираните за всеки бизнес автомобили като мобилни офиси и лаборатории, специализирани защитни и санитарни облицовки. Предлагат се и разнообразни решения за транспорт на хора с ограничена мобилност, осигуряващи максимален комфорт и безопасност на пасажерите. Допълнително в новооткрития център е представена и първата в България линейка, изпълнена изцяло по европейски стандарт. Тя е произведена на ново технологично ниво, което до момента не е демонстрирано у нас.
На самия щанд клиентите могат лично да се убедят във високото качество на показаните автомобили PEUGEOT и техните възможности и същевременно да получат компетентна консултация при избора на конкретното превозно средство. Зоната за специализирани автомобили разполага с екип от висококвалифицирани професионалисти, които ще идентифицират спецификата на дейността на всеки клиент, за да получи автомобила, който отговаря изцяло на потребностите на неговия бизнес.





 
Ключови думи:   peugeot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте