Над 30 нови сервиза под знака на Bosch у нас през 2013-а

Общи 16 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 13920 посещения | без коментари

18 млн. евро оборот в България за 2013 г. е отбелязал Bosch, водещият световен доставчик на технологии и услуги. 60% от тях се падат на поделението за автомобилно оборудване на компанията. Само през 2013 г. в страната ни към сервизните концепции на гиганта са се присъединили 30 нови сервиза, като така общият им брой в момента възлиза на 124.
Първият такъв център под знака на Bosch у нас е открит през 1995 г. „Поддържаме партньорства и форми на обучение с повечето български технически университети, дори има ден на Bosch в УАСГ София. През последните осем години разширихме и производството със собствени резервни части за автомобилно оборудване, като фокусът ни е бил винаги върху екологията. Да речем, програмата за възстановяване на части, които продължават да живеят втори живот, е спестила 22 000 тона СО2 за една година в глобален мащаб“, сподели Панайот Николов, търговски директор на сектор автомобилно оборудване на представителството в страната ни.
Днес сигурно няма автомобил, в който да не е използвана техника от Bosch. Това поделение на компанията предлага резервни части, акумулатори, автосервизно оборудване и автосервизни концепции. Гигантът присъства над 20 години на българския пазар, като от 2011 г. в страната ни бе лансирано и направлението за домакински уреди.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте