Наградиха със златен медал „Омникар БГ“

Общи 21 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9815 посещения | без коментари

Ръководството на Международен панаир Пловдив награди със Златен медал и диплом фирма „Омникар БГ” ЕООД за представянето на синтетичното двигателно масло „MOBIL Delvac 1 LE 5W30”. Компанията е официален представител на всички продукти на Mobil за България. Наградата получи управителят на „Омникар БГ” г-н Аспарух Бонев на официална церемония по закриването на Международния технически панаир в Пловдив.
“Очакванията ни се оправдаха, защото участвахме с продукт, който е специализиран и фокусиран към сектор индустрия и тежкотоварен транспорт. Бяхме заложили на дизайнерски щанд с изчистена визия и много точен акцент именно върху маслата за тежкотоварни и индустриални машини. ExxonMobil, чиито продукти представяме, e пазарният лидер в световен мащаб за синтетични, високотехнологични масла“, сподели той.
Новата формула на синтетичното масло за тежкотоварни дизелови двигатели Mobil Delvac 1™ LE 5W-30 на ExxonMobil удължава живота на двигателя, както и интервала за смяната си. Освен това намалява консумацията на масло, минимизира разходите за изхвърляне на масло и отпадъци и работи отлично при ниска температура.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте