На ловеца играчката

Общи 25 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2080 посещения | без коментари

Mercedes-Benz Zetros 2733 A 6x6 или "на ловеца играчката е може би най-хубавият подарък, който може да си направи всеки уважаващ себе си и платежоспособен почитател на "далекобойните преживявания. Точно това са направили двама приятели бизнесмени, а техните лъскави придобивки в момента са в Монголия, в очакване на поредната експедиция.

Както подсказва самото име на Mercedes-Benz Zetros 2733, той идва с шест задвижващи колела. Това обаче, което не подсказва името, е че превозвачът идва с баня с мраморен под и подово отопление, спалня, сгъваем диван и кресла с кожена тапицерия за шестима, микровълнова фурна, хладилник, минибар и кафе машина, преносима газова печка, тоалетна/биде, 40- и 46- инчов телевизор, специален обезопасен шкаф за оръжията, сателитен приемник, DVD/CD плейър, луксозна аудиосистема Bose, Mac Mini с W-LAN рутер и други.

Двата, поне за момента, уникални Mercedes-Benz Zetros 2733 A 6x6 разполагат също така с отделни резервоари за вода за пиене и за банята, специален контейнер за мръсната вода, както и с два резервоара за гориво- един 200 и един 300 литра. За задвижването на "ловджийските камиони се грижи 7.2 литров, шестцилиндров редови двигател с максимална мощност от 326 конски сили и максимален въртящ момент от 1300 Нм в диапазона 1200- 1600/мин.

Макар и да си приличат външно, двата Mercedes-Benz Zetros 2733 A 6x6 имат една огромна разлика. В задната част на едната машина има оформено пространство за превозването на малко ATV.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте