МТел отново подкрепя Bulgaria Off-road Team на “Дакар 2014”

Общи 13 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7580 посещения | без коментари

За четвърта година МТел ще подкрепи състезателите от Bulgaria Off-road Team за участието им в рали „Дакар“ 2014. Орлин Алексиев и Пламен Николов заедно с мениджъра на отбора Тодор Христов ще се борят отново за титла на най-престижното офроуд състезание.
35-ото издание на „Дакар” стартира на 5 януари в Аржентина, преминава през Боливия и щe финишира на 20 януари в Чили. Българският екипаж ще участва с прототипен автомобил BMW X1 в клас Т1.
Алексиев/Николов записаха отличен успех при първото си участие през 2013-а година и се класираха на 17-о място в класа си, показвайки борбеност и издръжливост в тежките условия на Атакама и безкрайните пясъчни дюни в Перу.
За тази година автомобилът е изцяло обновен, с нова конфигурация на двигателя с две турбини и въртящ момент над 700 Нм с над 350 к.с. Екипът ще бъде съпровождан от специално подготвен асистентски камион и опитни механици, а медийното отразяване е подсигурено със специален прес-автомобил. Целите пред отбора за тази година са още по-високи, като се атакува призовата десетка в „кралския клас” с фирмените и заводски отбори с неограничени бюджети.
Наред с автомобилите на специално събитие бе представен и Samsung Galaxy S4 Active, подходящ за всички авантюристи и любители на активния начин на живот. Затова телекомът ще осигури на българския тим и по един Samsung Galaxy S4 Active, който да бъде техен помощник по време на трудната надпревара.
Притежателите на Galaxy S4 Active, които обичат водата и водните забавления, могат без притеснение да запечатат всеки подводен момент благодарение на опцията Aqua Mode. За по-доброто изживяване на потребителите се грижат и редица познати от Samsung Galaxy S4 иновативни решения като функциите за безконтактно управление.
МТел покани на специално събитие състезателите от “Bulgaria Off-road Team” - Орлин Алексиев, Тодор Христов и Пламен Николов, за да тестват възможностите на смартфона, подлагайки го на различни екстремни предизвикателства. Върху Samsung Galaxy S4 – водо- и прахоустойчивия смартфон Active, премина АТВ-то, бъги, автомобил BMW X1 и тежкотоварният сервизен камион на българския отбор в Дакар. След като бяха потопени и в калта, телефоните продължаваха да работят.

 
Ключови думи:   bmw, bmw x1, bulgaria
 

Снимки


 

Излезе брой 87 на TopGear Излезе брой 87 на TopGear
12 септември 2013
Най-крадените коли Най-крадените коли
13 септември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте