Мотоциклетите MV Agusta вече на лизинг

Общи 19 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3905 посещения | без коментари

Фирма СЕНАКС ООД, официален представител на италианската марка MV Agusta за България, обяви, че легендарните мотоциклети вече могат да бъдат закупени и на лизинг. Това става възможно с финансовото партньорстово на Уникредит Лизинг. Така почитателите на ексклузивната марка ще могат значително по‐бързо и лесно да се сдобият с някой от култовите модели на марката – най-бързия мотор в света серийно производство F4 RR, новия красавец F3 или неподражаемите модели от серията Brutale. Одобрението за закупуване на моторите на лизинг става бързо и удобно, в рамките на 1-2 дни. Необходимите документи, за да кандидатствате за лизинг, са лична карта, копие от шофьорска книжка и удостоверение за доходи. Същият се предлага за еднa, две или максимум три годишен период. Първоначалната вноска е в размер на 30% от стойността на избраната машина, а годишна лихва e 8,95%.
Мотоциклетите от марката могат да се видят в изложбения салон на бизнес център СЕНАКС, намиращ се в София, жк. Дружба 2, бул. "Проф. Цветан Лазаров" 92. До края на лятото при закупуването на италианската машина ще получите и подарък каска Suomy.

 
Ключови думи:   mv agusta
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте