„Мото-Пфое“ отново покрепя Кamenitza Фен Купа

Общи 02 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2865 посещения | без коментари

„Мото-Пфое“, официален вносител на марките Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover у нас, подкрепя и тазгодишното издание на Кamenitza Фен Купа, най-големия футболен турнир за непрофесионалисти в България, който се провежда за единадесета поредна година у нас. Традиционно любителският турнир събира хиляди почитатели от цялата страна, които имат възможност да подкрепят любимите си отбори, както и да се срещнат лично със звездите на българския футбол.
Стартът е на 27 април в Кюстендил, а финалът е на 30.08 и 01.09.2013 г. в Сливен, родния град на Йордан Лечков. Полуфиналните срещи в рамките на инициативата ще се проведат в над 12 града в страната, сред които София, Пловдив, Бургас, Разград, Велико Търново и др.
Началото бе положено днес с пресконференция в столичния клуб „Студио 5“, като сред гостите бяха легенди на българския спорт, като Трифон Иванов, Йордан Лечков, Христо Стоичков и Стефка Костадинова. Освен „Мото-Пфое“, спонсори на инициативата са и Globul, Samsung и Adidas.
Голямата награда за победителите е посещение на мач на стадион „Маракана“ в Рио де Жанейро. Специален приз е предвиден и за феновете – един от тях и негови приятели ще придружат шампионите.
Специална версия на чудовищния пикап Ford Ranger са подготвили „Мото-Пфое“ по повод партньорството с Kamenitza. Пикапът с водеща в класа способност за теглене (на ремарке), иновативни нови технологии за комфорт и в помощ на водача е първият в света пикап с максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP.

 
Ключови думи:   ford, globul, jaguar, land rover, samsung, volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте