Механици мерят сили във варненска квалификация

Общи 13 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10340 посещения | без коментари

Последната квалификация на националното състезание „Механик на годината" се проведе в неделния ден във Варна. Сили премериха 42 от най-добрите и умели автомобилни механици от града, региона и страната. По регламент те трябваше да сменят за време части по окачването Moog на преден мост и части по спирачната система Ferodo на заден мост. Жури от представители на организаторите Federal-Mogul и EURO 07 следеше дали задачата е изпълнена спрямо стандартите за качество.
Победител в състезанието стана Недялко Вутов от Ботевград с най-добър постигнат резултат от 2 минути и 35 секунди. На второ място се класира Йордан Николов от София с резултат 2 минути и 35 секунди (второ място след директна елиминация). Трето място бе спечелено от Ангел Тошев от Твърдица с резултат 2 минути и 45 секунди. Тримата участници от квалификацията, дали най-добро време, бяха наградени с купи, а всички, взели участие в състезанието във Варна, получиха награди, както и сертификати за включването им в надпреварата.
Големият финал на състезанието ще бъде на 25 юни 2011 г., отново във Варна. По регламент за големите награди, които ще се разпределят на финала, ще мерят сили десетте състезатели с най-добри времена по време на квалификационните състезания. По време на регионалните състезания служители на Federal-Mogul правят кратки презентации на продуктите на компанията. Преди началото на финала във Варна през юни, финалистите ще трябва да попълнят въпросници, в които да отговорят на въпроси, свързани с представената информация по време на презентациите от квалификационните кръгове. Всеки грешен отговор добавя наказателни секунди към времето на участника.
Голямата награда за победителя с най-добро общо време между финалистите във Варна на 25 юни 2011 г. ще бъде автомобилът, по който са работили по време на надпреварата. Състезателите, постигнали най-добри времена в категориите за смяна на части по окачването и съответно за смяна на части по спирачната система на финала, като награда ще имат възможност да посетят Великата китайска стена и научноизследователския център на Federal-Mogul в Шанхай.

 
Ключови думи:   federal mogul
 

Audi спечели Audi спечели
13 юни 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте